Womás csatornatisztítás

Womás csatornatisztítás

A dugulás igen bosszantó téma, és sajnos nagyon gyakori is. Nem csak akkor akadhat ezzel súlyos gondunk, ha a lakáson belül történik a dugulás, akkor is számos kellemetlenséggel kell szembenéznünk, ha a dugulás az udvaron következik be. A vízelvezetők, csatornák a beléjük kerülő falevelek és más szennyeződések miatt gyakran eldugulhatnak. A legjobb védekezés a kinti csatornák és csövek esetében a megelőzés, vagyis az, ha a csatornák bejáratára rácsokat szerelünk, amiken sok szennyeződés fennakad.

Akkor is van azonban megoldás, ha elmulasztottuk az óvintézkedések megtételét, és eldugultak a kinti vízelvezetők. Ebben az esetben legtöbbször a womázást alkalmazzuk. Szakképzett munkatársaink ezzel a hatékony módszerrel gyorsan megtisztítják a rendszert, és megszünteti a dugulást. A womzás lényege, hogy magasnyomású vízsugárral tisztítjuk meg a járatokat. Maga a woma nem más, mint egy motor hajtotta csatornamosó eszköz, melyből a víz egy nagy nyomású tömlőn jut el a speciális munkafejhez.

A woma segítségével teljes mértékben meg tudjuk tisztítani a csöveket, ezzel együtt pedig a dugulást is sikerül teljesen fölszámolni. A modern technikának köszönhetően kamerás csővizsgálattal is ellenőrizni tudjuk, hogy kellőképpen sikerült-e a csövek akadálymentesítése, ezzel pedig gyakorlatilag kizárjuk, hogy a dugulás visszatérjen. Amennyiben szakképzett és azonnali segítségre van szüksége a duguláselhárítás elvégzéséhez, keressen minket bizalommal, szívesen házhoz megyünk, és megoldjuk a problémát!

Ha egy dugulással szembesülünk lakásunkban vagy kertünkben, a legfontosabb teendő, hogy minél hamarabb megszabaduljunk tőle, mert még egy enyhén kezdődő dugulás is nagyon el tud mérgesedni, és hatalmas problémákat okozhat. Amíg kicsi a dugulás, sokan hajlamosak figyelmen kívül hagyni, ez azonban óriási hiba. Ne gondoljuk, hogy nem tragédia, hogy lassan megy le a víz, ugyanis minden nagy, súlyos dugulás egy egészen enyhéből indul ki. Lehet, hogy ma még csak lassan folyik le a víz, holnap pedig már visszafolyik, ezért nem szabad késlekedni a megoldással.

Ha még enyhe szakaszban sikerül elcsípni a dugulást, próbálkozhatunk saját magunk is a probléma megoldásával. ha tényleg nem súlyos a gond, jó esély van rá, hogy sikerrel járunk, a lefolyótisztító, a vécépumpa, a magasnyomású slag, vagy a csőgörény segítségével. Amennyiben azonban ezek a trükkök hatástalanok maradnak, erősen ajánlott abbahagyni a próbálkozást, és szakember segítségét kérni, mert ha tovább erőltetjük a dolgot, egyrészt rontunk a helyzeten, másrészt több pénzt ölhetünk bele, mint amennyibe a szakember kerülne.

Ha hozzánk fordul, rövid idő alatt megoldjuk a problémáját! Látatlanban szinte lehetetlen megmondani, hogy mennyibe fog Önnek kerülni a dugulás elhárítása, azonban ha pontosan elmondja előre, hogy mi is a helyzet, valószínűleg tudunk majd egy körülbelüli árat mondani. Spirálos és womás gépeink segítségével minden dugulást el tudunk hárítani, nincs olyan makacs akadály, amivel ne birkóznánk meg. Ha dugulással áll szemben, forduljon hozzá bizalommal!
 • Partnerünk:

  Womas csatornatisztítás, duguláselhárítás:

  Womas csatornatisztítás

  Először is rendbe kell tennünk  fogalmakat, sokak így első olvasásra azt sem tudják, hogy mi a za woma és mire is használható. A woma egy magasnyomású mosó is lehetne akár, így már azért lehet ismerős lehet. Összeségében a duguláselhárításhoz használják a leggyakrabban a legnagyobb bajban! Womas csatornatisztítás így kell keresni a google-ban ha egy nagyobb hálózatot akarunk kipucolni. Egy ilyen kipucolás akár 1 hétig is tarthat  és akár több millió forintba is kerülhet de nem nálunk! A Bl-Promt Kft. olcsó, gyors és megbízható. A referenciáink amit 14 év alatt gyűjtöttük össze mind ezt sugalja!

 • Partnerünk:

  Tedd közkincsé a szókincsed:

  Tedd közkincsé a szókincsed

  Ha nem tudja mit írjon és túl sok a hogy: Nagyon sok olyan munka vagy hobby van aminél elengedhetetlen a választékos beszéd és írás. A magyar nyelv folyamatosan fejlődik és az egyik legválasztékosabb nyelvek közé tartozik. A szinoníma szótár oldalunk azoknak van kitalálva akik választékosan szeretnének beszélni és írni. Teljesen ingyenesen lehet használni és mindig is ingyenes marad és még adományokat sem gyűjtünk! A célunk az, hogy segítsünk mindenkinek a szép és nehéz magyar nyelv használatában. Moderátoraink a beküldött szinonimákat mindig minden esetben le ellenőrzik így attól sem kell félni, hogy valami tévesen kerül fel az oldalra.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás ár

  dugulaselharitas024.hu

  Az ár! Mindig az a legfontosabb a magyar embernek pedig a minőség sem utolsó szempont. Gondoljunk bele kifizetünk egyszer egy 5-10 ezer forintos árat egy olcsó duguláselhárítónak és 2 nap után újra nem folyik le a víz. Akkor jöhet a következő aki megint csak olcsó mert már 1x költöttünk rá akkor az már sok lenne, ha most sokat költenénk. Amikor harmadjára jön a profi duguláselhárító aki minőségi munkát végez viszonylag drágábban. Összeségében ugyan ott vagyunk ha, a duguláselhárítás ár-at megfizetjük egyszer egy minőségi szolgáltatásért.

 • Partnerünk:

  Tudásunk nélkülözhetetlen ha dugulásról van szó!

  duguláselhárítás

  Van 1 dolog amiről nem szívesen beszélnek az emberek és nem ez nem az a bizonyos gyűrű, hanem a bűz, kosz és a rossz szagok. Ezt egy szóval úgy hívjuk, hogy dugulás. Minden eldugulhat ami lefolyik pl: mosogató, wc, kád még a fő vezeték is. Sajnos vagy nem sajnos erről a témáról muszáj beszélni mert elkerülhető az óriási kiadás. A duguláselhárítás egy nagyon drága dolog és a töredékéért megelőzhető. Vannak házi praktikák, illetve a szakembereink töredék áron karbantartják a rendszert és nem lesz dugulás. A legfontosabb hogy mind ezt 30 nap garanciával.

 • Partnerünk:

  Csontkovács a csontok mestere!

  csontkovács

  A csontkovácsolás mára már egy nagyon régi gyógymód ami a csontok masszírozásával gyógyítja a kisugárzó betegségeket.  Ne féljen a csontkovácstól! Ami nagyon sokszor elő szokott fordulni az az, hogy a sok ülő munkától a nyaki csigolyák elfáradnak, el kezd fájni a felső testünk és fáradékonyabbak leszünk. A legtöbb csont és izomrendszeri rendellenesség degeneratív (kopásos) elváltozása köztudottan a korral növekvő arányban fordul elő. Nincs ez másképp a nyak és a váll környéki fájdalmak esetében sem. Mind a nyak, mind a váll esetében a fájdalmak érthetően alakulnak ki, hisz folyamatos terhelés alatt állnak ezek a tájékok, és ezen fájdalmak meggátolhatnak napi teendőinkben. Olvasson tovább ha érdekli a téma: csontkovács mert nem bánt hanem gyógyít. 


Ha dugulás lép fel a háztartásban, Ön is a legszakszerűbb segítséget akarja – mi ezt örömmel adjuk meg minden kedves ügyfelünknek, hiszen tudjuk, milyen bosszúságot okozhat, ha nem tudja saját vezetékeit használni. Nem csak gyorsan, de ingyenesen szállunk ki a helyszínre, hogy szemügyre vegyünk, mi romlott el.

Otthonába érkezve szakembereink azonnal nekilátnak, hogy megkeressék a probléma forrását. Hitvallásunk, hogy nem vesztegetjük az időt, korszerű eszközeink segítségével azonnal nekilátunk, hogy újra minden visszazökkentsünk a normális kerékvágásba. Munkatársaink a kamerás vizsgálat segítségével rendkívül hatékonyan képesek megállapítani, hogy a dugulást mi okozza. Lehet szennyeződés, gyökérbenövés, idegen tárgy vagy akár csőtörés, a legtöbb esetben akár percek alatt is megmondjuk, hol keletkezett a gond.

Helyrehozzuk csöveit Mosogató duguláselhárítás 17. kerület:

Ha már tudjuk, hol lássunk neki, előkerülhet a woma vagy a lefolyótisztító spirál – attól függően, hogy mivel állunk szemben, kiválasztjuk a legmegfelelőbb eszközt és adaptert, és kis szerencsével Ön nemsokára már gond nélkül újra használhatja vizesblokkját.

Nem kell aggódnia, hiszen mindig igyekszünk elkerülni a felesleges munkákat, falbontás nélkül végezzük el a duguláselhárítást, és nem kell attól sem tartania, hogy hatalmas költségekkel jár majd a munka, hiszen a tőlünk telhető leggyorsabban végzünk.

Ha dugulás jelentkezne otthonában, bizalommal kereshet minket, garantáltan meg lesz elégedve munkánkkal. Szakképzett, profi munkatársaink a legmodernebb eszközökkel dolgozva állítják helyre a rendet otthonában.

Visszahívás kérelem:
Email *
Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?


Bármi más információ (telefonszám)