Womás csatornatisztítás

Womás csatornatisztítás

A dugulás igen bosszantó téma, és sajnos nagyon gyakori is. Nem csak akkor akadhat ezzel súlyos gondunk, ha a lakáson belül történik a dugulás, akkor is számos kellemetlenséggel kell szembenéznünk, ha a dugulás az udvaron következik be. A vízelvezetők, csatornák a beléjük kerülő falevelek és más szennyeződések miatt gyakran eldugulhatnak. A legjobb védekezés a kinti csatornák és csövek esetében a megelőzés, vagyis az, ha a csatornák bejáratára rácsokat szerelünk, amiken sok szennyeződés fennakad.

Akkor is van azonban megoldás, ha elmulasztottuk az óvintézkedések megtételét, és eldugultak a kinti vízelvezetők. Ebben az esetben legtöbbször a womázást alkalmazzuk. Szakképzett munkatársaink ezzel a hatékony módszerrel gyorsan megtisztítják a rendszert, és megszünteti a dugulást. A womzás lényege, hogy magasnyomású vízsugárral tisztítjuk meg a járatokat. Maga a woma nem más, mint egy motor hajtotta csatornamosó eszköz, melyből a víz egy nagy nyomású tömlőn jut el a speciális munkafejhez.

A woma segítségével teljes mértékben meg tudjuk tisztítani a csöveket, ezzel együtt pedig a dugulást is sikerül teljesen fölszámolni. A modern technikának köszönhetően kamerás csővizsgálattal is ellenőrizni tudjuk, hogy kellőképpen sikerült-e a csövek akadálymentesítése, ezzel pedig gyakorlatilag kizárjuk, hogy a dugulás visszatérjen. Amennyiben szakképzett és azonnali segítségre van szüksége a duguláselhárítás elvégzéséhez, keressen minket bizalommal, szívesen házhoz megyünk, és megoldjuk a problémát!

Ha egy dugulással szembesülünk lakásunkban vagy kertünkben, a legfontosabb teendő, hogy minél hamarabb megszabaduljunk tőle, mert még egy enyhén kezdődő dugulás is nagyon el tud mérgesedni, és hatalmas problémákat okozhat. Amíg kicsi a dugulás, sokan hajlamosak figyelmen kívül hagyni, ez azonban óriási hiba. Ne gondoljuk, hogy nem tragédia, hogy lassan megy le a víz, ugyanis minden nagy, súlyos dugulás egy egészen enyhéből indul ki. Lehet, hogy ma még csak lassan folyik le a víz, holnap pedig már visszafolyik, ezért nem szabad késlekedni a megoldással.

Ha még enyhe szakaszban sikerül elcsípni a dugulást, próbálkozhatunk saját magunk is a probléma megoldásával. ha tényleg nem súlyos a gond, jó esély van rá, hogy sikerrel járunk, a lefolyótisztító, a vécépumpa, a magasnyomású slag, vagy a csőgörény segítségével. Amennyiben azonban ezek a trükkök hatástalanok maradnak, erősen ajánlott abbahagyni a próbálkozást, és szakember segítségét kérni, mert ha tovább erőltetjük a dolgot, egyrészt rontunk a helyzeten, másrészt több pénzt ölhetünk bele, mint amennyibe a szakember kerülne.

Ha hozzánk fordul, rövid idő alatt megoldjuk a problémáját! Látatlanban szinte lehetetlen megmondani, hogy mennyibe fog Önnek kerülni a dugulás elhárítása, azonban ha pontosan elmondja előre, hogy mi is a helyzet, valószínűleg tudunk majd egy körülbelüli árat mondani. Spirálos és womás gépeink segítségével minden dugulást el tudunk hárítani, nincs olyan makacs akadály, amivel ne birkóznánk meg. Ha dugulással áll szemben, forduljon hozzá bizalommal!
 • Partnerünk:

  Domain, weboldal eladása:

  web

  Milyen okai lehet annak, hogy valaki eladja a meglévő vállalkozását vagy weboldalát? Egészségügyileg az a javasolt, hogy 10 évente változtassunk az életmódunkon mert így egészséges. 10 éve 1 szakmában sok ez tény. A már felépített weboldalt vagy céget senkinek nincs szíve csak úgy eldobni magától, így megpróbálják eladni. A www.elado-weboldal.reklam.hu azért jött létre, hogy megkönnyítse az eladást és a vásárlás menetét, teljesen ingyen. Nincs regisztrációhoz kötve és összesen pár percet vesz igénybe az egész művelet. Röviden: ez egy hirdetéses oldal ahol a domain eladás és a cég értékesítés az egyetlen hirdethető lehetőség.

 • Partnerünk:

  Mestervirág: virágküldés blog!

  virágok blog

  Virágok nélkül mit ér az emberiség? Tény ami rény a virág az mára már egy luxu cikk lett és a virágküldés meg már a horror ár kategória. De emlékezzünk meg ha régen nem lettek volna virágok vagy virágkötők akik szépen bekötik a csokrot akkor mennyi szenvedésen esett volna át az emberiség. Miért is? Azért mert a virág = bocsánat kérés ami többet mond minden szónál és a nők ki fejezetten imádnak virágot kapni.  A mestervirág virágküldő blog bemutatja az összes virágot és csokor fajtát amit az országunkban kapni lehet. Ezen felül mindent bemutat ami a virágokkal kapcsolatos. Tekintse meg a virágok blog weboldalunkat.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás Ráckeve:

   duguláselhárítás ráckeve

  Ráckeve egy kisebb település Pest megyében Budapesttől kb 1 órányira. Mivel nem csak Budapesten vannak cégek hanem vidéken is ezért ne a Budapesti duguláselhárítót válassza hanem minket aki Ráckevén dolgozik. Vízvezeték szerelő cégünk Ráckevén található és 50km-es körzetben dolgozunk. Fő profilunk a duguláselhárítás de a csőtöréssel is tökéletesen boldogulunk. Mivel nem Budapesti árakkal dolgozunk ezért áraink olcsók és 30 nap garanciát adunk minden elvégzett munkára. Tekintse meg weboldalunkat: duguláselhárítás ráckeve és győződjen meg róla, hogy az áraink és mi is olcsók és megbízhatóak vagyunk.

 • Partnerünk:

  Duguláselhárítás ár

  dugulaselharitas024.hu

  Az ár! Mindig az a legfontosabb a magyar embernek pedig a minőség sem utolsó szempont. Gondoljunk bele kifizetünk egyszer egy 5-10 ezer forintos árat egy olcsó duguláselhárítónak és 2 nap után újra nem folyik le a víz. Akkor jöhet a következő aki megint csak olcsó mert már 1x költöttünk rá akkor az már sok lenne, ha most sokat költenénk. Amikor harmadjára jön a profi duguláselhárító aki minőségi munkát végez viszonylag drágábban. Összeségében ugyan ott vagyunk ha, a duguláselhárítás ár-at megfizetjük egyszer egy minőségi szolgáltatásért.

 • Partnerünk:

  Link építés 2017-ben:

  SarkadiSeo

  A link építés az online világban egy hasznos tevékenység amit minden weboldallal rendelkező vállalkozó ismer vagy éppen most ismerkedik vele. Mi is az a link építés? A weboldalak bartásága röviden. Amikor 1 linket kiteszünk a weboldalunkra és rámutatunk egy barátunk weboldalára azt az internetes keresők nagyon szeretik mert így fel tudják mérni az interneten lévő weboldalak számát. Arról nem is beszélve, hogy ez egy nagyon komoly rangsorolási tényező ami a weboldalak elhelyezkedésében segít a Google-nak akár. A SarkadiSeo a link építésben verhetetlen mert 2017-ben olyan eszközt kezdtünk el alkalmazni amit maga a Google is használ és ha ő saját magát nem bünteti meg akkor minket sem fog.


Ha dugulás lép fel a háztartásban, Ön is a legszakszerűbb segítséget akarja – mi ezt örömmel adjuk meg minden kedves ügyfelünknek, hiszen tudjuk, milyen bosszúságot okozhat, ha nem tudja saját vezetékeit használni. Nem csak gyorsan, de ingyenesen szállunk ki a helyszínre, hogy szemügyre vegyünk, mi romlott el.

Otthonába érkezve szakembereink azonnal nekilátnak, hogy megkeressék a probléma forrását. Hitvallásunk, hogy nem vesztegetjük az időt, korszerű eszközeink segítségével azonnal nekilátunk, hogy újra minden visszazökkentsünk a normális kerékvágásba. Munkatársaink a kamerás vizsgálat segítségével rendkívül hatékonyan képesek megállapítani, hogy a dugulást mi okozza. Lehet szennyeződés, gyökérbenövés, idegen tárgy vagy akár csőtörés, a legtöbb esetben akár percek alatt is megmondjuk, hol keletkezett a gond.

Helyrehozzuk csöveit Mosogató duguláselhárítás 17. kerület:

Ha már tudjuk, hol lássunk neki, előkerülhet a woma vagy a lefolyótisztító spirál – attól függően, hogy mivel állunk szemben, kiválasztjuk a legmegfelelőbb eszközt és adaptert, és kis szerencsével Ön nemsokára már gond nélkül újra használhatja vizesblokkját.

Nem kell aggódnia, hiszen mindig igyekszünk elkerülni a felesleges munkákat, falbontás nélkül végezzük el a duguláselhárítást, és nem kell attól sem tartania, hogy hatalmas költségekkel jár majd a munka, hiszen a tőlünk telhető leggyorsabban végzünk.

Ha dugulás jelentkezne otthonában, bizalommal kereshet minket, garantáltan meg lesz elégedve munkánkkal. Szakképzett, profi munkatársaink a legmodernebb eszközökkel dolgozva állítják helyre a rendet otthonában.

Visszahívás kérelem:
Email *
Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?


Bármi más információ (telefonszám)