Rólunk

Rólunk: A BL Online rövid története

Cégünk, már az 1990-es években az egyik meghatározó cégnek számított a budapesti és pest megyei települések duguláselhárító cégei között. Vállalkozásunk már több, mint két évtizede végzi nap, mint nap a szolgáltatást a városban és a megyében.

Éjjel nappal +36-30-595-3010

Munkáink során szakembereink mindenben állnak készségesen az Ön rendelkezésére, gyakorlatilag nálunk az első és legfontosabb szempont a dugulások mielőbbi professzionális megszüntetése. A gyors, hatékony és tiszta munkavégzést a legkorszerűbb gépparkkal támogatjuk, így a dugulások során mi már jó ideje nem alkalmazunk falbontást, hiszen ennek elkerülése csakis a szakmai felkészültségen múlik, amiből máshol keresve sem talál többet, mint nálunk.

A szolgáltatásaink árai a piacon a legkedvezőbbek közé tartozik, ezen túl nálunk minden elvégzett munkára, a fent leírt okok végett, egyedülállóan a piac kínálatában 1 hónapos garanciát biztosítunk Önnek!

A telefonos visszahívásunk során nem csak felderítjük a hibát és árajánlatot adunk, hanem ha tudunk segítünk az otthoni megoldásban telefonon keresztül, így elképzelhető, hogy ki sem kell mennünk Önhöz.

Kérje visszahívásunk és árajánlatunk telefonon, majd előre egyeztetett árakon megyünk ki Önhöz, hogy semmiféle meglepetés ne érhesse!
Visszahívás kérelem:
Email *
Milyen szolgáltatást után szeretne érdeklődni?


Bármi más információ (telefonszám)